Zonwering met zonnepaneel voor uw woning

Bent u opzoek naar nieuwe zonwering? Overweeg dan eens zonwering met een zonnepaneel. De zonwering met zonnepaneel is ideaal voor een iedere woning. De zonwering is eenvoudig te monteren, ziet er stijlvol en modern uit en is ook nog eens zuinig. Zonwering met zonnepaneel worden steeds vaker gekozen en je gaat het ook steeds meer zien. Wanneer het budget het toe laat, raden we je zeker aan om zonwering met een zonnepaneel te overwegen. Een betere prijs/kwaliteit verhouding krijg je met geen andere zonwering!

Rolluiken met zonnepaneel

Een rolluik met zonnepaneel is de meest gekozen solar zonwering. De zonnepaneel wordt verwerkt in de kap van het rolluik waar de lamellen het rolluik motor zit. De zonnepaneel zorgt voor de energie voor de solar motor die in het rolluik zit. Met een gemiddelde solar motor kun je ca. 100 dagen zonder zonlicht jouw rolluik bedienen. De zonnepaneel wordt meestal stijlvol afgewerkt aan de linker- of rechterzijde van de kap. Wel raden we je altijd aan om een nood oplader mee te bestellen. Hiermee kun je als het rolluik zonder power komt te zitten, alsnog gaan gebruiken. Laat je adviseren door je plaatselijke zonwering dealer over deze rolluiken of ga online zoeken naar een aanbieder. Tip: Bekijk het aanbod van solar zonwering online op Rolluiken33.nl. Zij bieden laagste prijsgarantie en topkwaliteit rolluiken.

Montage

Wij raden je aan om solar rolluiken zelf te gaan monteren. Aan de hand van meegeleverde handleidingen is het monteren van solar rolluiken enorm eenvoudig zelf te doen. Je hoeft niet naar binnen te boren en met een paar schroeven en kit heb je zo jouw solar rolluiken gemonteerd. Tegenwoordig maken fabrikanten de rolluik zo kant-en-klaar als mogelijk zodat het voor de consument eenvoudig is om zelf te monteren. Ben je niet zo handig of wil je het simpelweg niet zelf gaan monteren? Dan kun je uiteraard ook een monteur inschakelen. Vergelijk verschillende offertes om de scherpste prijs te krijgen voor de montage.