Zo kies nieuw glas voor je keuken

De keuken is vaak een plaats waar bewoners veel verblijven. Hier wil je dus een optimaal binnenklimaat creëren zonder tocht. Nieuw glas voor in de keuken moet het liefst veilig, isolerend én milieubewust zijn. Hebben jullie het plaatsen van dubbel glas al overwogen? Deze glassoort zorgt namelijk voor een optimaal binnenklimaat in de keuken. De kou wordt uit de keuken gehouden. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gezondheid, ook in de portemonnee voel je vaak goed dat je dubbel glas hebt laten zetten. Tevens krijgt je woning hierdoor een beter energielabel én het is het inbraakwerend.

Laat dubbel glas op maat maken

Geen keuken is hetzelfde en dat geldt ook voor kozijnen. Het is dus zaak dat het dubbel glas wel op maat wordt gemaakt. De keuze voor de goede afmetingen ligt hieraan ten grondslag. Het dubbel glas moet natuurlijk wel precies in de daarvoor bestemde ruimte passen. Het ideale aan online bestellen is dat je de afmetingen precies kunt doorgeven. Zo weet je zeker dat jij de juiste ruit krijgt thuisgestuurd.

Waar je dubbel glas kunt bestellen?

Vanzelfsprekend wil je dubbel glas bestellen bij een erkende leverancier die je kunt vertrouwen en waar je verzekerd bent van snelle en zorgvuldige levering. Het vervoeren van glas is namelijk een vak apart. Wanneer je dubbel glas online bestelt, scheelt je dit een flinke logistieke uitdaging. Bijkomend voordeel is dat je zelf kunt aangeven wanneer je het dubbel glas wilt ontvangen. Bij GlasGigant wordt het glas bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf de glasfabrikant geleverd en op werkdagen tussen 8 en 18 uur bezorgd. Heb je vragen over aanschaf, installatie of bezorging? Ook hiervoor kun je terecht bij de specialisten van GlasGigant, bijvoorbeeld via livechat.