Welke cocktails drink je waar?

Het is geen geheim dat cocktails voor veel mensen een populaire drank keuze zijn. Maar waar kun je het beste van een cocktail genieten? En welk type cocktail moet je bestellen? In deze blogpost verkennen we enkele van de beste plekken om cocktails te drinken en bevelen we een aantal heerlijke soorten cocktails aan die je moet bestellen als je daar bent!

Er zijn veel verschillende soorten cocktails en evenveel plaatsen om ervan te genieten. Of je nu op het strand zit of in een restaurant, er is een cocktail voor elke gelegenheid. En hoewel sommige mensen misschien denken dat cocktails alleen voor de zomer zijn, zijn er ook genoeg heerlijke winter cocktails om van te genieten!

Dus, waar moet je heen voor een cocktail? Hier zijn enkele van onze top aanbevelingen:

Ga voor een klassieke cocktail ervaring naar de dichtstbijzijnde speakeasy. Deze verborgen juweeltjes staan meestal bekend om hun creatieve en heerlijke cocktails. De speakeasy cocktailbars komen oorspronkelijk uit de tijd dat alcohol verboden was in Amerika. In de speakeasy bars kon stiekem toch alcohol besteld worden. Bestel een Old Fashioned of een Pornstar Martini en je zult je zeker vermaken!

Als je op zoek bent naar iets fruitigs en verfrissends, bestel dan een mojito. Mojito’s zijn een klassieke zomercocktail, maar ze kunnen het hele jaar door worden gedronken. Zorg ervoor dat je er een bestelt met verse muntblaadjes voor de beste smaak! Ga voor een mojito bijvoorbeeld naar het strand en zoek een heerlijk strandtentje op.

Probeer voor een unieke draai aan de klassieke cocktail eens een mezcal-negroni. Deze rokerige cocktail is perfect om op een koude winteravond bij het vuur te drinken. De mezcal voegt een diepere smaak toe die je in geen enkele andere cocktail zult vinden!

Waar je ook gaat of wat je ook bestelt, cocktails zijn altijd een goed idee. Dus als je de volgende keer op zoek bent naar een drankje, probeer dan zeker een van deze heerlijke opties! Proost!

Heb jij een favoriete plek om cocktails te drinken? Bedankt voor het lezen!