Veldboeket

Een veldboeket, wat moet je je daarbij voorstellen? Veldboeketten, ook wel plukboeketten, zijn wat wilder en natuurlijker dan de meeste boeketten. De bloemen die in veldboeketten te vinden zijn, lijken net uit het veld geplukt te zijn. De lange stelen en wildere look typeren de veldboeketten. Naast de opvallende, mooie, fleurige, soms tropische bloemen, zijn ook de stelen interessanter dan bij de meeste ‘gewone’ boeketten. Extra mooi dus om een veldboeket in een hoge glazen vaas te plaatsen, zodat niet alleen de bloemen shinen, maar ook de stelen!

Een uitgebloeid veldboeket? Geen zorgen!

De meeste veldboeketten kunnen tot wel twee weken staan, als je het water goed ververst en/of voeding toevoegt. In die tijd bezorgen de kleuren een glimlach op je gezicht en verspreiden de tropische bloemen een heerlijke bloemige geur in de ruimte. Jammer dus als ze uitgebloeid raken, want niets is mooier dan een fleurig boeket in je woonkamer, op kantoor of in de vensterbank. Gelukkig zijn er verschillende bloemisten die een abonnement aanbieden op onder andere veldboeketten. Hoe dat werkt? Bij het afsluiten van een abonnement ben je altijd gegarandeerd van een vers veldboeket op tafel. Afhankelijk van wat jij er voor over hebt en de frequentie die aangeboden wordt, kun je elke twee weken, vier weken of twee maanden een nieuw boeket thuis laten bezorgen. Is jouw veldboeket dood? Dan is het dus gemakkelijk te vervangen voor een nieuw, vers boeket!

Veldboeketten thuisbezorgd, inclusief vaas.

Gemakkelijk bloemen bestellen en laten bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. In een paar stappen heb jij het veldboeket dat bij jou past. Ga naar de website van Regiobloemist en in drie stappen ben jij verzekerd van een veldboeket. Zoals eerder aangegeven, wordt een mooie hoge glazen vaas aangeraden om je veldboeket te laten stralen in de ruimte. Heb je die niet in huis? Geen zorgen, Regiobloemist bezorgt het veldboeket ook in een bijpassende vaas.