Shutters in de keuken

Shutters zijn van vroeger uit bedoeld om een raam hermetisch af te sluiten, zowel van het licht als van de buitenwereld. Vandaag de dag is het een trend voor in de keuken met nog steeds als functie om de ramen af te sluiten. Ze zijn echter ook een sfeervolle blikvanger geworden. Maar wat zijn shutters precies? Dit zijn houten luiken met verstelbare lamellen die met de hand bediend kunnen worden. Een luik kan van geheel geopend tot geheel gesloten worden.

Wat zijn de voordelen van shutters?

Shutters worden gezien als raamdecoratie voor in de keuken. Er zitten echter meer voordelen aan shutters. Ze zijn isolerend, zo houden ze in de winter de warmte binnen en in de zomer de warmte buiten. Dit is natuurlijk ook prettig om terug te zien op de energierekening. Een ander belangrijk voordeel van shutters in de keuken, is dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Is er een spetter tegenaan gekomen en zit er nu een vlek? Je hoeft er simpelweg een keer overheen te gaan met een doekje en hij is weer schoon. Shutter hebben geen touwtjes waar aan getrokken kan worden, hierdoor zijn ze ook zeer kindvriendelijk. Ondanks dat er geen touwtjes aan zitten, zijn shutters eenvoudig te bedienen.

Shutters op maat

Shutters zitten in een frame verwerkt, hierdoor zijn alle shutters op maat te maken. Op deze manier weet je zeker dat het raam volledig wordt afgesloten. Je kan de lamellen gemakkelijk op een andere stand zetten. Zo zorg je dat er altijd de juiste hoeveelheid licht de keuken binnenkomt. Verder heb je de keuze uit verschillende kleuren. Zo past de shutter altijd bij het interieur van jouw keuken!

De mogelijkheden van Van Eyck Shutters

Heb je interesse in het aanschaffen van op maat gemaakte shutters? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck Shutters en bekijk de mogelijkheden. Deze partij biedt een ruim assortiment shutters aan, die altijd op maat gemaakt kunnen worden. Op deze manier zijn de shutters geschikt voor ieder raam. Daarnaast heeft Van Eyck Shutters ook verschillende collecties waardoor er altijd een shutter tussen zit die past bij jouw keuken. Kijk dus snel op de website en laat de mogelijkheden je verbazen!