Samen met de buren een schutting? Kies voor een duo beton schutting!

Een duo beton schutting is een schutting met beide zijde een motief. Dat betekent dat beide zijde een prachtige afwerking hebben in tegenstelling tot een standaard beton schutting die maar aan een zijde is afgewerkt. Deze beton schuttingen worden steeds populairder omdat voorheen twee enkelzijdige motieven met de rug tegen elkaar aan werden geplaatst en je dus ook twee keer zoveel motieven nodig had. Dat betekende dus ook dat je twee keer zoveel betaald voor de panelen. Met de duo beton schutting is dit verleden tijd en bespaar je dus ook enorm veel kosten.

Duo beton schutting met andere RAL-kleur coating

Zijn jij en de buren het niet overeen met welke kleur jullie willen bestellen? Dan is dit geen probleem! Het is namelijk mogelijk om jouw schutting in een andere RAL-kleur te nemen dan de RAL-kleur van de buurman. Niet iedereen heeft uiteraard dezelfde tuinstijl en zodoende ook niet de juiste kleur die hierbij past. De coating (en kleur) wordt achteraf toegepast en zorgt voor een beschermlaag voor de beton schutting. De coating is leverbaar in alle RAL-kleuren. De coating (verf) wordt naar kleur naar keuze voor je samengesteld. Nu wil je natuurlijk ook weten waar je zo’n beton schutting kunt bestellen, hieronder lees je meer over de ideale leverancier van duo beton schuttingen!

Een duo beton schutting bestel je op Schutting33.nl!

Schutting33.nl is al jarenlang een van de grootste leverancier van beton schutting in Nederland. Op Schutting33 heb je ook de duo beton schuttingen. In het assortiment hebben ze een aanbod van 9 verschillende duo beton motieven waar je uit kunt kiezen. Naast een showroom waar je de schutting kunt bekijken, hebben ze ook een webwinkel waar je de motieven kunt bekijken, de prijzen kunt berekenen en zelfs ook een bestelling kunt plaatsen. Zoek niet langer en bestel een beton schutting op Schutting33.nl, de beste leverancier voor betonnen schuttingen!