Een goed geboortecadeau, vind je zo!

Wanneer er een nieuwe baby is geboren, wordt deze meestal overstelpt met cadeaus. Hoe kun je dan nog origineel zijn met jouw geboorte cadeau? Allereerst door de standaard leveranciers van geboortecadeaus te vermijden. Op die manier weet je zeker dat je niet met het zoveelste zelfde rompertje, knuffeltje of fotoboekje aankomt. Ga niet alleen voor een kraamcadeau voor een jongen of een meisje, maar kies eens een knuffel die voor beiden geschikt is. Vaak kunnen nieuwe ouders namelijk geen blauw of roze meer zien. Een knuffel met muziek misschien? Het is trouwens altijd een goed idee om niet één cadeau, maar meerdere kleintjes in een pakket te doen. Dan zit er altijd iets bij dat de baby nog niet heeft.

Niet alleen voor de baby zelf

Ook is het origineel om niet alleen met iets aan te komen voor de baby zelf. De kersverse ouders verdienen natuurlijk ook een kleinigheidje. Een heerlijke fruitmand, flesje wijn of prachtige bos bloemen is iets waar je altijd mee aan kunt komen. Schrijf er een persoonlijk felicitatiekaartje bij en jouw geschenk is helemaal af. Wedden dat je enthousiaste reacties krijgt?

De standaard geboortecadeaus voorbij

Het meest ideale van al deze cadeaus is dat je ze niet eens zelf hoeft te brengen, wanneer je niet in de gelegenheid bent. Heb je zelf helaas geen tijd om de kleine spruit te komen bewonderen? Dan kun je toch jouw felicitaties overbrengen door het gewoon online te bestellen. Een voorbeeld van zo’n aanbieder waar je meer dan de standaard geboortecadeaus kunt vinden, is Boeketcadeau. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden, vind je hier tal van gave en originele cadeaus om de geboorte van de baby te vieren. Kijk rustig rond! En heb je vragen? Dan staan de medewerkers voor je klaar met passend advies en antwoord op je vragen.