Alles voor een strakke keukenafwerking bij NATUURSTEENvakman.nl!

Wanneer u op zoek bent naar maatwerk “stenen” producten voor het afwerken van uw keuken, dan bent u bij NATUURSTEENvakman.nl aan het juiste adres. Met name onze plinten zijn erg populair als “smetplint” en onze werkbladen zijn ideaal als bovenblad voor een keukenbar. Natuurlijk vertellen wij u hier graag iets meer over! 

Smetplinten op maat.  

Binnen de categorie stenen plinten van NATUURSTEENvakman.nl vindt u diverse prachtige opties voor een perfect passende stenen smetplint, waarbij de aansluiting van uw keukenblad tegen de achterwand mooi & strak wordt afgewerkt. Met een ruime collectie plinten, die wij in eigen zagerij, altijd op maat vervaardigen slaagt u eigenlijk altijd wel. We bieden composiet in een grote diversiteit aan kleuren & stijlen. Voor de keuken, zeker als smetplint, adviseren wij altijd om te kiezen voor kwartscomposiet! Ook vindt u bij ons een prachtige collectie graniet Belgisch hardsteen is ook een mogelijkheid, echter adviseren geen hardsteen voor in de keuken. Deze natuursteen soort is namelijk vrij kras- maar vooral ook vlekgevoelig, niet ideaal als smetplint dus! 

Werkbladen op maat. 

En ook een werkblad op maat van NATUURSTEENvakman.nl is een gewild maatwerk product voor in de keuken. Houd er rekening mee dat wij onderscheid maken tussen bladen & werkbladen. In principe wordt hierbij hetzelfde advies gegeven als bij de plinten. Noemen wij een product een werkblad, dan is dit product geschikt voor actieve belasting & gebruik. Vooral in de keuken wilt u zich uiteraard geen zorgen maken over slijtage, krassen en veelvoorkomende vlekken (die er niet meer goed uitgaan). Met onze werkbladen bent u verzekerd van een hoge mate van sterkte & onderhoudsvriendelijkheid – zoals slijtvastheid, krasvastheid, vlekvriendelijkheid & schoonmaakvriendelijkheid, oftewel: Kwartscomposiet & graniet, ideaal voor een mooie & duurzame afwerking van een keukenbarretje bijvoorbeeld!